Bli brun snabbt

Bli brun snabbt

Hejsan hoppsan bloggen! Måndag morgon i Uppsala och jag är ledig från jobbet, tänk att även en måndag kan vara skön ibland. Idag är det som vanligt skönhet och mode som står på schemat över det här blogginlägget. Spraytan är dagen ämne och det passar väldigt bra i dessa tider när man kanske börjar gå i kortärmat eller barbent. Det finns många personer därute som har svårt att få den önskade nyansen, speciellt innan ens sommaren är här. För andra räcker det med bara några dagar i solen innan de blir bruna och är nöjda med sin färg. Spraytan är den alternativa lösningen för att kunna få den rätta färgen ganska omgående. Jag brukar göra en spraytan inför sommaren så att jag kan sola upp min färg samtidigt som jag redan är brun. Det finns egentligen mängder med tillfällen där en spraytan kan vara den perfekta lösningen. Eftersom att det är en temporär lösning så passar det bra till speciella tillställningar. Det som jag tycker är bäst med en spraytan är att man kan välja själv vilken nyans man vill ha. I år har jag visserligen försökt fånga de soldagarna som vi har haft i Uppsala och jag känner att jag har fått en ganska bra färg faktiskt, men jag vet inte riktigt om det räcker. Antagligen kommer jag göra en behandling ändå. Om några veckor ska jag på bröllop och då vill jag gärna vara brun med tanke på att jag kommer ha klänning. Kanske kan solen stanna i Uppsala fram tills dess så att jag kan sola efter jobbet och på helgerna, då är det inte säkert att jag behöver gå på någon behandling. Solarium är något som jag alltid har uteslutit helt och det kommer jag fortsätta att göra, det är inget alternativ med tanke på vilka påfrestningar och risker det utgör för kroppen.  


Kommentarer är stängda.