Hitta syfte och yrke genom samtalsterapi i Landskrona

Hitta syfte och yrke genom samtalsterapi i Landskrona

Hej på er solstrålar

Jag brukar ju skriva om skönhetstips men idag vill jag skriva om något lite djupare men som ändå påverkar vår utstrålning. Jag har en vän som jobbar med samtalsterapi i Landskrona och det verkar som ett så spännande och givande jobb. Självklart får hon inte prata om sina klienter eller vad de pratar om för man jobbar ju under sekretess, men hon ka ändå prata om att hon hjälpt någon övervinna en rädsla till exempel eller att någon räddat sin relation tack vare att de tagit hjälp av samtalsterapi.

Jag som inte riktigt vet vad jag vill bli, jag har bytt jobb så många gånger och fortfarande inte riktigt hittat rätt, tycker det är så intressant att höra andra prata om sina jobb. Man märker så fort om de har det bara för att det är ett jobb som betalar deras räkningar eller om det är ett jobb de brinner för. Känner man passion för sitt jobb och känner att det har syfte och mening så får man liksom en annan utstrålning när man pratar om det. Jag vill ha det där, för jag känner att det påverkar ens energi på alla plan. Vi spenderar ju så mycket av våran vakna tid på jobbet och då vill man ju verkligen trivas med det man gör, för annars känns det som så bortkastad tid.

Jag vill inte slösa bort mitt liv på ett jobb som jag vantrivs med eller inte känner mening med. Hittar man det där som känns rätt så tror jag även det har positiv effekt på andra delar i livet. Till exempel sin hälsa och relationer, för allt man gör och alla man spenderar tid med påverkar ju ens mående och det i sin tur påverkar relationer till de man har i sin närhet. Allt händer liksom ihop. Kanske jag borde gå i samtalsterapi för att komma fram till vad jag vill jobba med … Ha nu en underbar dag kära ni!


Kommentarer är stängda.