Jag föredrar Plasma Pen

Jag föredrar Plasma Pen

Hej på er! Hjärtligt välkomna ska ni vara till ett nytt härligt inlägg här på bloggen och den här gången ska vi ge oss in lite i skönhetsvärlden, närmare bestämt så ska vi prata om Plasma Pen som enligt mig är en av det bättre hudbehandlingarna. Innan jag går in på vad man kan förvänta sig för resultat av en behandling så tänkte jag förklara lite mer vad Plasma Pen innebär. En av anledningarna till att jag tycker om denna behandling är för att det är en behandling där man inte använder något skärverktyg som kniv eller några sprutor, det är en injektionsfri behandling. Metoden går ut på att man använder en penna med en elektronisk laddning som träffar huden. Det är lite svårt att förklara vad som exakt händer när denna laddningen träffar, men resultatet av det blir faktiskt väldigt bra.

Plasma Pen kan användas vid en rad olika tillfällen. Personligen har jag gjort behandlingar för att få ett piggare och yngre utseende, men jag har väninnor som har gått på en behandling för att korrigera ärr och bristningar. Det Plasma Pen gör är att den stramar upp slapp hud, vilket ger det här lite piggare utseendet som jag eftersträvar. Jag upplevde faktiskt ingen smärta under behandlingen och de jag känner som har gått på en behandling har inte heller upplevt det. Plasma Pen kan jag rekommendera till er alla som är intresserad av att göra någon skönhetsbehandling, det tar inte särskilt lång tid och ger faktiskt väldigt snabba resultat. Det var allt för denna gången, nu vill jag faktiskt ta tillfället i akt och önska er en fantastiskt fin dag och hoppas att ni får en härlig påsk. Glöm inte hålla koll här på bloggen, det kommer fler inlägg framöver så det gäller att hänga med! Ha det fint nu


Kommentarer är stängda.