Pigga upp dig med en nagelförlängning!

Pigga upp dig med en nagelförlängning!

Hejsan!

Nu när det är vår vill vi alla glänsa lite extra. Jag gör det med naglar som ser riktigt snygga ut och jag tänker att jag ska rekommendera en skönhetssalong dit du kan gå för en nagelförlängning. Förlängningar är perfekta om du vill ha ett par fina naglar men inte har tid eller ork att lacka dem själv. På salongen tar man hand om allt – från att måla naglarna till att göra dem långa och snygga. Det är en skönhetstjänst som jag verkligen rekommenderar och du kommer inte att bli besviken! Jag har varit på andra salonger tidigare men aldrig innan varit med om att få så bra bemötande som hos denna salong. Deras kundservice är verkligen utmärkt och jag känner mig alltid väl omhändertagen.

Jag ska inte glömma att nämna att det är mycket prisvärt att gå till dem oavsett vad det är för behandling du är intresserad av. För naglar är bara en av många skönhetsbehandlingar du kan få hjälp med men du kommer att hitta all information inne på deras hemsida. Du kommer inte hitta ett bättre pris någon annanstans, det är jag helt säker på! Jag glömmer aldrig när jag var på en annan salong och fick ett ovänligt bemötande, det var som att jag var i vägen och till besvär men som tur är så fick de gå i konkurs och det är inte att undra på. Jag ska till denna salong om några dagar för att göra en vaxning och jag ska återkomma till er och berätta hur jag tyckte att det var. Har någon av er gjort en vaxning? Har hört att det ska göra ont, men jag hoppas att jag ska klara av det utan att jag skriker högt. Tack alla vänner för att ni kom hit och läste!

Jasmine i Skövde


Kommentarer är stängda.